EL NOSTRE EQUIP

Més de 250 professionals
a la teva disposició.

Instituts Odontològics neix el 1990 amb l’objectiu de practicar odontologia de qualitat. Honestedat, rigor i professionalitat són els pilars en què hem basat 25 anys de servei, entenent l’odontologia principalment com una professió, la nostra professió i no únicament com un negoci.

El nostre equip de més de 250 odontòlegs especialistes vol agrair el que per a nosaltres és més important: la confiança dels nostres clients. Només després de tants anys ens atrevim a garantir aquesta qualitat centrada en la salut dental, avalada per professionals de reconeguda solvència, proveïdors compromesos de primer nivell i materials que superen amb escreix tots els controls de qualitat exigibles. Només així entenem que tenim una raó de ser com odontologia privada de qualitat.

Ens agrada presumir amb orgull de les nostres 28 clíniques dentals i ressaltar la importància que totes elles siguin pròpies, sent aquesta l’única manera de garantir una qualitat uniforme en els serveis prestats.

En tots els nostres centres hi ha personal propi dedicat a Instituts Odontològics així com grans especialistes en les diferents modalitats que requereixen una atenció dental integral.

En Instituts Odontològics hem assumit el compromís de facilitar tot el finançament que els nostres pacients requereixin i mantenir o seguir reduint el preu de la majoria dels nostres serveis. Hem fet de la política d’optimització de costos, una constant en el nostre quefer diari perquè els nostres pacients puguin seguir dipositant la seva confiança en nosaltres.

Servei professional, política de preus transparent i compromís de futur ens han permès arribar, en aquests 25 anys, a la tercera generació dels nostres pacients: els ja avis ens han portat als seus fills i aquests al seu torn, els néts. Més de 700.000 pacients ens avalen i fan el boca orella la nostra millor publicitat. La seva satisfacció concentra el focus dels nostres esforços en una clara orientació al llarg termini com a negoci.

PROMOCIONS DISPONIBLES