Terapia miofuncional

Avantatges de la Teràpia Miofuncional

Els músculs que afecten la cara i al seu moviment són coneguts com la musculatura orofacial. Amb aquesta podem mobilitzar els seu òrgans bucals en activitats com mastegar, empassar, bufar, entonar o cantar. La importància del bon desenvolupament d’aquests mecanismes és vital. Però hi ha persones que degut a una sèrie de problemes tenen serioses dificultats per a exercitar aquests músculs.

cURL error 35: SSL connect error
CEPILLARSE LOS DIENTES

L’art (obligatori) de netejar-se los dents

Sembla mentida, però hi ha molta gent que no té l’hàbit de raspallar-se les dents diàriament. Un acte tan fàcil i simple de fer, a molts els fa mandra. I això pot portar a tenir conseqüències funestes per a la seva salut bucal i dental: tosca, càries, gingivitis, mala olor …

cURL error 35: SSL connect error
BOCA SECA

Causes, efectes i consells contra la boca seca

Sense adonar-te un dia sents la boca seca, que et costa empassar saliva, que els teus llavis estan com enganxats i descobreixes que es creen aquells odiosos filets a la comissura dels llavis. Pateixes de xerostomia.

cURL error 35: SSL connect error
bruxismo

Prevenir a temps el bruxisme a grans i petits

La teva situació personal o laboral et porta a un estrès que et provoca certs malestars. No pots ni concebre el somni com ho feies abans. I un bon dia t’aixeques amb un dolor nou, situat a la mandíbula. Probablement no seràs conscient però pateixes de bruxisme.

cURL error 35: SSL connect error

ESTÈTICA DENTAL

Sabies què …?. Curiositats …

CLIENTES IO

Suscríbete ahora y entérate de nuestras ofertas exclusivas cada semana!