Sedació

Hi ha diversos tipus de sedació.

Alguns controlen el dolor, altres ajuden a relaxar-se i altres provoquen un somni profund durant el tractament. Cal tenir en compte el tipus de procediment, la salut general del pacient, el seu historial d'al·lèrgies i el seu grau d'ansietat.

Anestèsia local

S'utilitza per evitar el dolor en una zona específica de la boca durant el tractament, ja que bloqueja els nervis que senten o transmeten el dolor.

Anestèsics tòpics

S'usen per insensibilitzar la zona com a preparació abans d'injectar un anestèsic local. Els anestèsics tòpics també poden utilitzar-se per calmar les doloroses úlceres de la boca.

Anestèsics injectables

Poden utilitzar-se en procediments com els empastaments, la preparació de les dents per a les corones o el tractament de la malaltia de les genives.

Fàrmacs sedants

Provoquen una sedació moderada, abans o durant el procediment dental pertinent. Poden ser inhalació (òxid nitrós), ingestió (pastilla) o injecció intravenosa. Els tractaments més complexos poden requerir fàrmacs que indueixen a una sedació profunda.

Sedació conscient

La pràctica més usada, segura i efectiva és la sedació conscient, per a pacients que necessiten cirurgia menor o un procediment per diagnosticar una afecció. Tot i ser una sedació de baix risc, es poden presentar problemes amb la respiració.

Efectes secundaris

En unes hores el pacient recuperarà la sensibilitat i amb ella el dolor. És per això que depenent del procediment el client necessitarà un tipus d'analgèsic. En casos de dolors més aguts, podran optar a calmants narcòtics de tipus opiaci.

Cures

Un cop a casa, el pacient haurà de consumir menjar saludable per restablir la seva energia, evitar conduir, operar maquinària, prendre alcohol i prendre decisions legals durant almenys 24 hores, i segur que l'endemà ja estarà capaç de retornar a les seves activitats quotidianes.

Un somriure pot canviar-ho tot.
La teva confiança. El teu aspecte. La teva vida.

Primera visita gratuïta.
Ara pots finançar el teu tractament.
INFORMA’T

© 2016 Instituts Odontològics. Tots els drets reservats. Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies D&G by Social Brand