Pròtesis fixa i removible

Les pròtesis són instruments o aparells confeccionats en els laboratoris dentals, per suplir les peces dentàries perdudes, per restablir la funció masticatòria i, moltes vegades, contribuir a millorar l'estètica del pacient.

Les pròtesis són instruments confeccionats en els laboratoris dentals per suplir les peces dentàries perdudes, restablir la funció masticatòria i contribuir a millorar l'estètica del pacient.

Removibles completes

Són per a aquells pacients totalment desdentats, on s'inclouen totes les peces dentàries. El principal maldecap per a metges i pacients amb aquests aparells està en aconseguir la subjecció i estabilitat que permeti un bon funcionament masticatori. S'han inventat multitud de sistemes per aconseguir aquesta correcta subjecció, però cada cas és diferent de l'altre i cal trobar la solució adaptada a les seves necessitats. Les millors solucions són implants, sobre dentadures amb corones telescòpiques, attaches dentals o pròtesis mixtes entre d'altres.

Removibles parcials

Quan ens referim a les PPR (Pròtesis parcials Removibles) parlem de la rehabilitació del pacient parcialment desdentat. Mitjançant aquest tipus de pròtesis, es protegeixen les mucoses de les vores residuals, s'evita el desplaçament horitzontal i vertical de les dents romanents i es distribueixen equitativament les forces oclusoras sobre les estructures de suport. El suport sobre les peces dentàries pot ser amb retenidors o ganxos i mitjançant ancoratges o attaches.

Pròtesis fixes

Es tracta principalment de "enfundar" dents naturals prèviament desgastades amb aquestes pròtesis que proporcionen una masticació gairebé natural, i una parla i una estètica molt adequada. Aquestes fundes són millor tolerades i produeixen menys problemes, tot i que exigeixen més cura en la higiene dental i una vigilància més freqüent pel dentista. Bàsicament restaurar les parts deteriorades de les dents i reposa algunes dents absents, en aquest cas els dents «postissos» que reemplacen als naturals formen una estructura contínua amb les «fundes» que els subjecten les dents naturals veïns.

Un somriure pot canviar-ho tot. La teva confiança. El teu aspecte. La teva vida.

Primera visita gratuïta.
Ara gaudeix d'un 20% de descompte en el teu tractament.
LES NOSTRES PROMOCIONS

© 2016 Instituts Odontològics. Tots els drets reservats. Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies D&G by Social Brand