Odontologia

Un somriure pot canviar-ho tot. La teva confiança. El teu aspecte. La teva vida.

Tenim tots els tractaments necessaris per solucionar alteracions produïdes per una mala alimentació, hàbits higiènics inadequats o simplement factors hereditaris, mitjançant accions preventives que ens ajuden a mantenir una boca sana, fins i tot des de la infància.

Odontopediatria

Cal tenir en compte la importància d'un bon cura de la dentadura d'un nen. Les visites a l'odontòleg han de ser periòdiques. A més cal tenir una bona higienització dental tenint cura de la profilaxi i el raspallat per prevenir les càries en les dents de llet. Durant el tractament hi haurà un seguiment per controlar els progressos i assegurar-se una comoditat que encaixin en la rutina diària. El temps necessari per completar el tractament varia segons la persona i la complexitat del problema dental.

Odontogeriatria

n la salut bucal de la gent gran, els principals problemes són gingivitis, càries, parodontitis, pèrdua de peces, mobilitat i desgast funcional. Per això cal doblar les cures perquè els problemes dentals no derivin en generals i afectin més seriosament a l'organisme.

Un somriure pot canviar-ho tot.
La teva confiança. El teu aspecte. La teva vida.

Primera visita gratuïta.
Ara pots finançar el teu tractament.
INFORMA’T

© 2016 Instituts Odontològics. Tots els drets reservats. Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies D&G by Social Brand