INVISALIGN

Un somriure pot canviar-ho tot. La teva confiança. El teu aspecte. La teva vida.

El mètode d'ortodòncia Invisalign redreça les dents mitjançant aligners pràcticament invisibles i extraïbles que es fabriquen a mida per a una total comoditat. És l'única ortodòncia transparent i extraïble. Les dents s'aniran movent de manera gradual fins que estiguin en la posició final.

TRACTAMENT INVISALIGN

PLA DE TRACTAMENT AMB INVISALIGN®

Abans de crear el pla de tractament, analitzarem al pacient per comprovar que les seves dents poden redreçar-se amb aquest sistema. Mitjançant ClinCheck® 3D virtual es podran observar els moviments previstos de les dents al llarg del tractament, fins al resultat final.

ETAPES DEL PROCÉS

Al principi del tractament Invisalign, es facilitarà un joc d’aligners fets a mida durant dues setmanes. Amb cada joc d’aligners, les dents s'aniran movent a poc a poc de manera gradual fins que estiguin en la posició final.

Durant el tractament hi haurà un seguiment per controlar els progressos i assegurar-se una comoditat que encaixi en la rutina diària. El temps necessari per completar el tractament varia segons la persona i la complexitat del problema dental.

AVANTATGES INVISALIGN

Invisalign és l'únic tractament que ofereix la innovació, els estudis clínics i la tecnologia necessaris per a controlar amb precisió el redreçament de les dents. Els aparells fixos i altres solucions basades en aligners transparents no poden competir amb Invisalig.

nvisalign redreça les dents de forma progressiva i sense necessitat de filferros ni brackets, al contrari del que passa amb els aparells fixos. D'aquesta manera, no incorporen cap component metàl·lic i són pràcticament invisibles.

A diferència dels aparells fixos, es poden posar i treure segons sense necessitat d'un professional dental. Per tant, el seu ús facilita la neteja correcta de les dents i les genives, sense limitar el tipus d'aliments que es poden menjar.

La tecnologia ClinCheck mostra els moviments esperats de les dents durant el tractament. Això permet saber l'aspecte que tindran les dents al final del tractament i controlar els canvis a mesura que es van produint.

Invisalign,
el futur de l'ortodòncia

Un somriure pot canviar-ho tot.
La teva confiança. El teu aspecte. La teva vida.
Ara per només 30,20€/mes
pots finançar el teu tractament.
INFORMA’T

© 2016 Institutos Odontológicos. Todos los derechos reservados. Aviso Legal | Política de privacidad | Política de cookies SB & befresh