Implantologia

Mitjançant implants podem realitzar la substitució d'una única dent, de diverses peces, o fins i tot de tota la dentadura

La implantologia substitueix a l'arrel de la dent perduda per una arrel artificial o implant, generalment de titani, que s'integra en l'os maxil·lar unint-se fortament a ell per poder col·locar la pròtesi dental. D'aquesta manera vam restaurar la salut, la comoditat, l'estètica de la boca i la seva funcionalitat.

Causes

Espais o desplaçament

Els espais entre les dents que retenen restes d'aliments, afavoreixen l'aparició de càries i la inflamació de les genives. El desplaçament i inclinació provoquen una "borsa periodontal" on s'acumulen bacteris.

Inflamació de les genives

Quan una zona de la geniva està inflamada, l'os adjacent també s'inflama, es debilita i poc a poc comença a desaparèixer l'estructura òssia. Això pot portar a la pèrdua de l'os que suporta la dent provocant la caiguda de la peça.

Falta de peces dentals

Cada peça dental té una funció diferent en la masticació dels aliments, de manera que si falta alguna peça aquest procés no es realitza correctament i l'aliment passa a l'estómac en condicions que no són les idònies per a una digestió correcta.

Funció estètica i aspecte facial

Funció estètica. L'aspecte facial pot variar en funció de la posició de les dents, del seu color o la seva grandària, alterant el to muscular de la cara i provocant l'aparició d'arrugues que donen un aspecte d'envelliment prematur a la persona.

Fases

Estudi i planificació

Realitzem un previ anàlisi mèdic i odontològic del pacient on el implantòleg prediu amb exactitud el lloc de la dent a reposar.

Col·locació dels implants

Sota anestèsia local, es fa una petita incisió a la mucosa de la geniva i es llaura un llit a l'os en el qual s'introdueix l'implant.

Col·locación dels pilars de la pròtesi

Es descobreixen els implants mitjançant un petit tall a la geniva i es col·loquen unes peces que serviran de suport per a les dents artificials.

Col·locación de la pròtesis

Es realitza un motlle per fabricar la pròtesi dental que anirà subjecta als implants. Aquestes peces han d'ajustar amb seguretat i resistir la pressió diària de la masticació i la parla.

Implant + Corona 990€ i finançament fins a 60 mesos des de 19,60€/mes

INFORMA’T

© 2016 Instituts Odontològics. Tots els drets reservats. Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies D&G by Social Brand