Estética Dental

Cada vegada més gent té cura que les seves dents estiguin correctament alineats i blancs.

Segons estudis realitzats per l'American Academy of Cosmetic Dentistry, el 80% dels enquestats troben que el tret més important en què es fixen en conèixer a una persona és el seu somriure.

Tractaments estètics

Els tractaments es poden utilitzar per redreçar, aclarir, reformar i reparar les dents. Tractaments cosmètics que inclouen caretes, corones, ponts, empastaments del mateix color de la dent, implants i blanquejament dental. Són tractaments senzills, indolors i es poden realitzar en una sola sessió sense necessitat de desgastar les dents, aconseguint resultats 100% efectius. Els especialistes en retocar estèticament qualsevol element de la boca són els odontòlegs estètics.

Cures preventives

Eliminar la tosca acumulat. Seguir els consells de prevenció de càries. Raspallar-se les dents amb regularitat. Cal anar amb compte amb certes pastes dentals blanquejadors ja que són una mica abrasives. No fumar. Reduir el consum de begudes i aliments amb alts nivells de colorants per tal que no apareguin, o segueixin apareixent, taques a les dents.

Blanquejament dental

i ha diversos mètodes. Es poden comprar productes blanquejadors en una farmàcia o seguir les indicacions del seu dentista. Aquests productes contenen peròxid d'hidrogen, que provoquen que l'oxigen entri l'esmalt dental, aclarint-lo. Un altre mètode és utilitzar làser per aconseguir aquest resultat, però el millor per al blanquejament està en la prevenció i la cura de l'esmalt. Descobreix el nostre tractament de blanquejament dental per fotoactivació, i aconsegueix un somriure perfecte en una hora.

Empastaments de composite

L'opció més estètica és la dels empastaments de resina realitzats a través d'un material plàstic que rep el nom de composite. Aquests empastaments compten amb el mateix color natural que la dent. Val a dir que no tots els pacients podran optar a un empastament d'aquest tipus. Cada cas requereix d’un tipus o un altre d'empastament, depenent de la mida de la càries.

Ara gaudeix d'un pla de prevenció sense cost.

Inclou:
-Revisió
-Estudi Radiogràfic digital
-Higiene Bucal (Baix prescripció mèdica)
-Diagnòstic
INFORMA’T

© 2016 Instituts Odontològics. Tots els drets reservats. Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies D&G by Social Brand