Endodòncia

Mitjançant implants podem realitzar la substitució d'una única dent, de diverses peces, o fins i tot de tota la dentadura

L'endodòncia és el procediment que utilitzen els odontòlegs per eliminar -en part o en la seva totalitat- la polpa de la dent i segellar el conducte pulpar. L'endodòncia és un tractament comú. Milions de dents són tractats i salvats tots els anys amb aquest tractament. No hi ha res que es veu, se sent o funciona millor com la dent natural!

El mètode

Una endodòncia moltes vegades acaba sent un procés irreversible per al pacient. Per realitzar una endodòncia és necessari anestesiar la zona en la qual es va actuar. Posteriorment es realitza un forat a la corona de la dent per poder accedir a la polpa, extreure-la i així procedir a la neteja del conducte.

Després es realitza l'obturació i segellat del mateix i de la corona amb materials específics. Al final de la intervenció la dent quedarà plenament insensibilitzat i aïllat de qualsevol altra part de l'organisme. El procés haurà de seguir una correcta avaluació, un seguiment posterior per verificar l'efectivitat i evolució de la endodòncia.

El endodoncista

A formació d'un endodoncista comença després de l'escola d'odontologia i dura un parell d'anys. Porten a terme els procediments d'endodòncia rutinaris així com els que són difícils i molt complexes, incloent el tractament del conducte radicular, cirurgia d'endodòncia i procediments especials per salvar les dents després de les lesions dentals traumàtiques.

En centrar la seva pràctica en els procediments específics com els tractaments d'endodòncia, cirurgia i trauma, els endodoncistas són experts en manejar una àmplia gamma de problemes complexos d'endodòncia de manera eficient. Les tecnologies avançades i tècniques especialitzades utilitzades per endodoncistas els donen una visió molt precisa de l'interior de la dent.

Un somriure pot canviar-ho tot. La teva confiança. El teu aspecte. La teva vida.

Primera visita gratuïta.
Ara gaudeix d'un 20% de descompte en el teu tractament.
LES NOSTRES PROMOCIONS

© 2016 Instituts Odontològics. Tots els drets reservats. Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies D&G by Social Brand