Cirurgia oral i maxil·lofacial

Estudi, prevenció, diagnòstic, tractament i rehabilitació de les malalties congènites i adquirides, actuant en crani, cara, cap i coll, cavitat oral i maxil·lars.

El cirurgià maxil·lofacial realitza des extraccions de queixals del seny o col·locació d'implants dentals, fins cirurgia estètica, oncològica i reconstructiva. Per a pacients amb càncer, persones amb un tumor facial, víctimes d'un accident, persones amb paladar fes, una deformitat facial, danys en el nervi, severs problemes d'ortodòncia, severa malaltia a la geniva.

Solucions

La cirurgia maxil·lofacial és una de les últimes solucions per a una sèrie de problemes que l'ortodòncia no pot resoldre, com la falta d'harmonia entre la mida del maxil·lar superior i de la mandíbula, que pot ocasionar no només problemes estètics, sinó també funcionals.

Especialitats

Aquesta especialitat està molt relacionada amb la cirurgia plàstica, la neurocirurgia i l'otorinolaringologia, amb les que treballa estretament, solapant-se en alguns aspectes, així com amb l'especialitats odontològiques d'ortodòncia i prostodòncia.

Especialistes

El cirurgià maxil·lofacial treballa en estreta col·laboració amb l'odontòleg, especialment en problemes d'una defectuosa relació dental i òssia, l'existència de dents inclosos que no acaben de sortir o que ho fan fora del seu lloc, la col·locació d'implants etc.

Els implants

Una de les intervencions més freqüents de la cirurgia maxil·lofacial és la de la col·locació d'implants per a pròtesis fixes. Els implants són peces de titani o altres materials que es col·loquen a l'os maxil·lar per després fixar la pròtesi sobre elles, sigui d'un, diversos o totes les dents.

Metodologia

S'inicia administrant anestèsia general. Després el cirurgià realitza les correccions necessàries a la cara, mandíbula, boca o coll. Això pot incloure un realineament dels ossos, la fixació dels ossos amb pins o plaques i extraccions de les dents. Els teixits poden ser remoguts o empeltats també.

Recuperació

No fumar almenys en tres dies, aplicar gel a les zones inflades, prendre les medicines receptades, evitar menjars picants, calents o àcides i sobretot no escopir. a majoria de les persones comencen a sentir-se millor a les sis setmanes després de la cirurgia maxil·lofacial.

Un somriure pot canviar-ho tot.
La teva confiança. El teu aspecte. La teva vida.

Primera visita gratuïta.
Ara pots finançar el teu tractament.
INFORMA’T

© 2016 Instituts Odontològics. Tots els drets reservats. Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies D&G by Social Brand