Blanquejament Philips Zoom

Aconsegueix un somriure més blanca en només 45 minuts.

Aquest tractament utilitza tecnologia activada per llum, afavorint que el peròxid d'hidrogen aclareixi les substàncies acolorides, per blanquejar una mitjana de 8 tons de lluminositat. Philips Zoom és la marca de blanquejament professional més sol·licitada.

Quant de temps duren els resultats?

Seguint certes instruccions els resultats del tractament de blanquejament Philips Zoom poden durar anys. Perquè els teus dents tinguin el millor aspecte possible, recomanem utilitzar seda dental, raspallar dues vegades al dia i un manteniment ocasional amb el gel blanquejador NiteWhite ACP, formulat professionalment per mantenir el blanc de les teves dents.

És segur el blanquejament?

Si. Extenses investigacions i estudis clínics indiquen que el blanquejament dental sota supervisió d'un odontòleg és segur. El blanquejament dental és el procediment estètic més segur que existeix. Tal com succeeix amb qualsevol producte de blanquejament dental, Philips Zoom no és recomanable per a nens menors de 18 anys ni per a dones embarassades o lactants.

Què causa la decoloració a les dents?

Hi ha moltes causes. Les més usuals són l'envelliment i el consum de substàncies que provoquen taques, com cafè, te, bedidas de cua, tabac, vi negre, etc. Durant la formació de les dents, el consum de tetraciclina, certs antibiòtics o l'excés de fluor també poden ocasionar decoloració dental.

Blanquejament Philips Zoom. Ara preu promoció 290€

20% més barat que en altres clíniques.
Primera visita gratuïta.
INFORMA’T

© 2016 Institutos Odontológicos. Todos los derechos reservados. Aviso Legal | Política de privacidad | Política de cookies SB & befresh